Reisinformatie

Wij gaan van zaterdag 25 januari tot en met zaterdag 1 februari 2025 op reis naar het skigebied Gitschberg Jochtal in Zuid-Tirol. Wij verblijven in het dorp Rodeneck en zijn te gast in Landhotel Gasthof Zum Löwen. Gaby en Hubert Amort runnen samen met hun dochters dit gezellige familiehotel. Het hotel bestaat al 50 jaar en is een waar begrip in Rodeneck.

Wij vertrekken zaterdagavond 25 januari rond 19.00 uur vanuit Breukelen, waar wij zaterdagochtend 1 februari weer aankomen. De opstapplaats/ophaalplaats is gelegen tussen het Van der Valk Hotel en de McDonald’s. De opstapplaats is ook met de trein goed te bereiken, station Breukelen is vlakbij.

Het skigebied Gitschberg Jochtal is ontstaan doordat het skigebied van Meransen (Maranza) een paar jaar geleden is verbonden met dat van Vals (Valles). Vanuit beide dorpen kun je het gebied in. Het skigebied heeft 55 kilometer pistes (21 kilometer blauwe, 25 kilometer rode en 9 kilometer zwarte pistes) met 16 liften in een prachtige omgeving. Je hebt zicht op zowel de Dolomieten als de Zillertaler Alpen in Oostenrijk.