Het team van Skimaatjes

Patty Stoker, Voorzitter

Patty Stoker, Voorzitter

Coördinator Skimaatjes

Vanaf mijn vijfde sta ik op de ski’s en ik vind het een van de leukste dingen om te doen. Heerlijk sportief bezig zijn in de buitenlucht. Ik vind het dan ook een voorrecht om mensen te ondersteunen op hun wintersportvakantie. Tijdens de Skimaatjes-reizen ben ik vliegende keep en ondersteun ik waar nodig is.

Diana Zegers, Penningmeester

Diana Zegers, Penningmeester

Coördinator Skimaatjes

Al ruim dertig jaar werk ik als zorgprofessional met mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast is skiën mijn passie en dat doe ik het liefst samen met anderen. Voor mij is het ieder jaar weer een feest om met een gemotiveerde club skiërs naar de besneeuwde Alpen te gaan.

Ingrid Kolk, Secretaris

Ingrid Kolk, Secretaris

Coördinator begeleiders

Het is ieder jaar weer een hoogtepunt: met elkaar een fantastische week beleven. De hele dag sportief bezig zijn en ’s avonds gezelligheid. Met je Skimaatje, maar ook met de hele groep groeit een mooie band, vriendschappen ontstaan. Iedereen heeft een week lang een glimlach op zijn of haar gezicht. Een week om iedere keer weer naar uit te kijken.

Mariëlle Huese, Sponsoring

Mariëlle Huese, Sponsoring

Coördinator begeleiders

Al jaren ga ik mee als vrijwilliger op ski-reis met mensen met een beperking. Ik doe dit met heel veel plezier. Iedere keer zie ik dat mijn maatje met wie ik de hele week optrek, deze manier van vakantie vieren enorm leuk vindt. Het geeft mij ieder jaar weer nieuwe energie en een blij gevoel.

Contact

Stichting Skimaatjes
p/a Mark 23
1273 PA Huizen

Tel: +31 6 434 230 69

WhatsApp: +31 6 434 230 69

info@skimaatjes.nl
www.skimaatjes.nl
KvK: 85686050
RSN: 863707270
Bankgegevens: NL29 RABO 0189 4742 89
Stichting Skimaatjes te Huizen

Voorwaarden